[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Actievoorwaarden en spelregels

Hieronder vind je de actievoorwaarden en spelregels die gelden voor alle win- en review acties van OVI Bodywear. Lees ze goed door en je bent volledig op de hoogte van de regels die gelden.

 

Actievoorwaarden en spelregels win- en review acties

1. Win en review acties worden uitgeschreven door OVI Bodywear gevestigd te Uden. Op win- en reviewacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.

 

2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je een email hebt gestuurd met de gevraagde gegevens of, indien van toepassing, een inschrijfformulier hebt ingevuld. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.

 

3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.

 

4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of reviewactie.

 

5. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de actie.

 

6. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en woonachtig zijn in Nederland of België. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

 

8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.

 

7. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres waarmee aan de actie is deelgenomen.

 

8. OVI Bodywear kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.

 

9. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.

 

10. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

 

11. De persoonsgegevens die in het kader van winacties en reviewacties worden verkregen, worden alleen gebruikt door OVI Bodywear voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.

 

12. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

 

13. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

 

14. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met OVI Bodywear via info@ovibodywear.nl. Je ontvangt binnen 7 kalenderdagen na de ontvangstbevestiging telefonisch of via e-mail een reactie.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]