Betaal mogelijkheden

Alle betalingen die worden verricht op OVI Bodywear, worden beveiligd door het betaalsysteem Mollie. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van je betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt worden door derden.

iDEAL-logo

Je kunt je bestelling direct online betalen door middel van iDeal. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Billink – Achteraf betalen (Nederland)
Billink voert voor OVI Bodywear het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Billink.  Billink houdt je op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Billink een gegevenscontrole uit. Billink hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Billink niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Billink. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Billink.

creditcards-logoIndien je in het buitenland verblijft en geen Nederlandse bankrekening hebt, kun je de bestelling plaatsen en via creditcard de betaling voldoen. MasterCard en Visa worden geaccepteerd. Bij het betalen per creditcard wordt er altijd gevraagd om de CVC2-code. Dit zijn de laatste 3 cijfers van het nummer dat achterop je creditcard staan. Deze code wordt gevraagd om er zeker van te zijn dat de creditcard waarmee je wilt betalen ook daadwerkelijk in je bezit is. Bovendien worden je creditcard gegevens nergens opgeslagen – via het betaal menu wordt er rechtstreeks met de creditcard maatschappijen gecommuniceerd, en wordt het totaal bedrag van je bestelling direct ten laste van uw creditcard gebracht. De creditcard gegevens komen nooit in ons bezit.

bancontact-logo

Betaal met Bancontact/Mister Cash. Dat is wel zo veilig en snel. Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen met een bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid is gewaarborgd door de Belgische banken. Heb je een bankrekening bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank? Dan kun je met Mister Cash/Bancontact veilig en snel online betalingen verrichten.

Kies voor deze betaalmethode, vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van je bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatiemiddel. Afhankelijk van je bank is dat een kaartlezer of een wachtwoord.

sofort-bankingSofortbanking is een eenvoudig te gebruiken rechtstreekse betalingsprocedure met de hoge veiligheidsstandaard en TÜV-geteste bescherming van persoonsgegevens. Sofortbanking is gebaseerd op internetbankieren. Dit houdt in dat je de betaling verricht binnen de beveiligde omgeving van Sofortbanking. Sofortbanking behoort tot de veiligste betaalsystemen in het internet. Met sofortbanking kan je makkelijk, prettig en veilig betalen zonder te registreren. Je hebt alleen de gegevens van je online-rekening (PIN / TAN) nodig. Zo betaal je gemakkelijk, snel en veilig.

Er zal worden gevraagd om een aantal gegevens in te vullen voordat je de betaling kunt doen. Dit alles gebeurd op de website van Sofortbanking, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van Sofortbanking. Nadat je de betaling hebt gedaan krijgen wij automatisch bericht dat je bestelling is betaald en zullen wij je bestelling verder in behandeling nemen.

Ga terug naar de klantenservice pagina