Ruilen & Retourneren

Kort samengevat:

  • Je hebt na ontvangst van je pakket 14 dagen de tijd om je bestelling te annuleren.
  • Meld je retour artikelen aan via info@ovibodywear.nl
  • Je krijgt een RMA code per e-mail terug gestuurd, vermeld deze op je pakket.
  • Zorg dat je de artikelen met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking terug stuurt.
  • Voeg de ingevulde retour bon toe aan je retour pakket. (Downloaden hier het retourformulier)
  • Na ontvangst van je retour word het geld binnen 14 dagen terug gestort.

Je kunt het terug sturen naar:

OVI Bodywear
Vennen 27
5104 CS Dongen

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het orderbedrag gecrediteerd. Het retour sturen naar ons is voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan OVI Bodywear geretourneerd moeten worden. Je dient zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking zoals je dat in een winkel ook zou doen. Indien je meer doet met het artikel dan alleen beoordelen om te kijken of het je het wilt houden en hierdoor schade ontstaat, ben je verantwoordelijk voor de waardevermindering. Artikelen mogen gepast worden om te kijken of het past. Je mag het product niet meer retourneren of ruilen wanneer het gedragen is en/of de kaartjes eraf zijn gehaald.

Om gebruik te maken van dit recht, dien je een email te sturen naar info@ovibodywear.nl met de artikelen die je wilt retourneren. Je ontvangt dan per e-mail een RMA nummer. Deze dien je op je pakket of retour formulier te vermelden. Doe het retour formulier die je hierboven kunt downloaden bij je retourzending. Zodra je retour pakket met het artikel is ontvangen en gecontroleerd, zullen we het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is. Terug gestuurde producten die niet aan de gestelde voorwaarden voldoen zullen wij verrekenen.

Uitzondering verzegelde producten

Vanwege hygiënische redenen zijn bepaalde producten (zoals panty’s en plak beha’s) uitgesloten om terug te sturen zodra de verzegeling verbroken is. Je herkent deze producten aan de sticker op de verpakking. Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het orderbedrag gecrediteerd. Het retour sturen naar ons is voor eigen rekening.

Klachten

Heb je een klacht? Dan raden we je aan om deze bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@ovibodywear.nl.

Ga terug naar de klantenservice pagina