Tips voor corrigerend ondergoed

Ik ben op zoek naar Corrigerend Ondergoed, maar waar let ik nu op als ik op zoek ben naar iets passends?

Maatje kleiner? Nee!

Er word vaak gedacht dat je een maat kleiner moet kopen dan je eigen maat zodat het strak zit en effect heeft, dat is niet zo. wanneer je een maat te klein hebt zal je het juist zien dat je corrigerend ondergoed aan hebt of het gaat knellen, dat zit natuurlijk niet fijn.

Wanneer je corrigerend ondergoed draagt is het juist belangrijk dat je de goede maat hebt, dan krijg je het optimale resultaat en het dragen ervan is dan ook gewoon fijn. Dat is wat je wilt natuurlijk.

Kleuren en mate van correctie

Ieder corrigerend kledingstuk heeft zijn eigen mate van correctie. Maar allen geven het effect dat je net even wat strakker in dat mooie jurkje zit. Er bestaan verschillende onder jurkjes en broekjes in diversen kleuren, heb je lichte kleding zou ik kiezen voor huidskleurige shapewear. Wanneer je donkerdere kleding hebt dan maakt het niet zoveel uit, huidskleur of zwart en soms is er zelfs keus in een andere kleur.

Er bestaan ook corrigerende hemdjes en body’s. Bij sommige kun je je eigen beha dragen, bij andere zitten er cups in verwerkt. Je hebt corrigerende hemdjes waarbij het borst gedeelte niet corrigerend is zodat je borsten niet plat gedrukt worden. Het corrigeert dan alleen je buik en rug gedeelte.

Met een onder jurkje corrigeer je niet alleen je buik, taille en lovehandles, maar ook overtollig vel wat je bijvoorbeeld aan de achterkant kunt hebben onder of boven je beha band.

Maar nu zit je waarschijnlijk nog met de vraag, wat moet ik nu kiezen? Het is afhankelijk welk gebied je van je lichaam wilt corrigeren en wat je aan wilt.

corrigerend-jurkje-strapless-met-bandjes-openrug

Wil je in zijn geheel er strakker uit zien zonder randjes van je ondergoed die aftekenen? Ga dan voor een corrigerend onder jurkje of een broekje met hoge taille voor het mooiste resultaat.

Voor een jurk die strapless is kun je kiezen voor een strapless onder jurkje met cups, de meeste jurkjes hebben een silicone rand onderaan zodat deze niet gaan opkruipen. Lijkt je dit niet fijn? Dan is een broekje met hoge taille ideaal, deze loopt dan door tot onder je eigen beha. Je zou dan je eigen strapless beha kunnen dragen in combinatie met dit broekje.

Kies je voor een broekje met hoge taille dan kun je je buik corrigeren, maar ook je billen worden mooier gevormd en je lovehandles worden mooi glad gestreken. Een corrigerend broekje is ook ideaal voor een jurk die niet strapless is, maar je zou ook een corrigerende body eronder kunnen dragen. Body’s zijn er met cups maar ook zonder, hier draag je dan je eigen beha bij. Je hebt ook corrigerende jurkjes met een open beha gedeelte waar je je eigen beha bij kunt dragen.

Heb je een jurk waarbij je rug bloot is en je wilt graag wel iets wat je buik corrigeert dan kun je kiezen voor een corrigerend broekje met lage taille. Deze komt dan tot net iets onder of over je navel. Je corrigeert dan het onderste deel van je buik, maar ook je billen worden mooier gevormd en je lovehandles worden mooi glad gestreken.

Wil je geen corrigerend ondergoed aan? Dan zou je voor de Magic Low back strap kunnen kiezen. Deze zorgt ervoor dat je wel je eigen beha kunt dragen maar dat je bandjes aan de achterkant lager zitten zodat je ze niet ziet aan de achterkant. Wil je echt helemaal vrij zijn van bandjes kun je nog altijd voor de Bye Bra plak beha kiezen. Bye Bra is heel dun en bevat een flexibel zelf plakkende folie. De Bye Bra voelt natuurlijk en zorgt dat je borsten hun natuurlijke vorm behouden. Je hebt de Bye Bra met silicone tepelbedekkers of met zijde tepelbedekkers.

dress-bye-bra

Wil je onder je ‘normale’ kleding bijvoorbeeld je buik gecorrigeerd hebben zodat je kleding netter valt. Of wil je niet die afgetekende randjes van ondergoed in een strakke broek? Dan zou ik voor een corrigerend broekje kiezen of een corrigerend hemdje.

corrigerend-broekje-outfit-compleet

Het voordeel van een corrigerend hemdje is, dat sommige hemdjes als boven mode te dragen zijn. Draag je normaal gesproken ook een hemdje onder je blouse dan is dit de perfecte oplossing. Het corrigeert je buik en tegelijkertijd ziet het er leuk uit. Het borst gedeelte van de hemdjes zijn niet corrigerend, dus je borsten worden er niet door platgedrukt. Je hebt ook hemdjes die een open borstgedeelte hebben zodat je er je eigen beha onder kunt dragen. Deze geven soms ook een ondersteunend effect aan je borsten.

corrigerend-hemdje-outfit-compleet

Ga terug naar de klantenservice pagina