Wasvoorschriften

De wasvoorschriften kun je bij ieder product terugvinden. Ook in het corrigerend ondergoed op het labeltje of op de verpakking staan de verschillende was symbolen. Zorg er altijd voor dat je je lingerie en corrigerend ondergoed in een waszakje doet met wassen. Behalve wanneer het alleen op de hand gewassen mag worden. Heb je een handwas programma op je wasmachine staan, dan wel even in een waszakje doen.

Producten zoals ‘silicone’ vullingen moeten altijd met de hand gewassen worden. Je kunt dan lauw/warm water gebruiken en daarna aan de lucht laten drogen. Wanneer het om plak beha’s of vullingen gaat, plak dan altijd weer het plastic terug zodra de cups weer droog zijn. Zo blijven ze het langst houdbaar.

Wanneer je na een feestje bijvoorbeeld de plak beha af doet en de volgende dag pas gaat afspoelen dan heeft de silicone laag lang blootgelegen waardoor het een klein beetje uitgedroogd raakt. Zo gaan ze minder lang mee en zal de plak capaciteit afnemen.

Corrigerend ondergoed blijft het langste mooi en onbeschadigd wanneer je het in een waszakje doet met wassen. We raden ook aan om het op een wasrekje te laten drogen en niet in de droogtrommel te doen.

Ga terug naar de klantenservice pagina